Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Védőnéninek a cigányfaluba!

 2013.01.30. 12:55

Reagálnék erre a cikkre:

http://divany.hu/poronty/2013/01/29/itt_a_vedoneni_a_ciganyfalubol/

Kedves Védőnéni!

Először is nagyon tisztelem, azért amit képes véghezvinni.

Viszont szeretném a mélyen tisztelt Védő nénit megkérni, hogy egyszer látogasson el… teszem azt Komlóra. Kérhetném Ózdra, vagy akárhová, de én mégiscsak ezt a kicsi baranyai városkát hoznám fel példának.

A helyzet amúgy is borzalmas az egész Dél-Dunántúli régióban munka és megélhetés kapcsán. Munkahelyek tízezrei szűntek meg az elmúlt években, sok ember küzd a megélhetéséért a nem cigány közegből. Ők küzdenek, próbálkoznak, a fél országot, a fél Európát, a fél világot bejárják munkahelyért. Kényszerből, mert nem szeretnek tartozni, mert éhes szájakat kell etetniük. 1 vagy kettő éhes szájat. Odaadja a kocsiját, nem vesz ruhát, nem jár sehová, de a számláit varázslatos módon fizeti, és nem tartozik.

Tudja a Kedves Védő néni, hogy Komlón a legdrágább a meleg víz szinte az egész országban? Tudja, hogy kommunális adó lassan már csak Komlón, és a hasonló településeken van az országban? Tudja, hogy a lakások Komlón a legolcsóbbak szinte? Tudja, hogy 800 EZER forintért kap egy 1 szobás lakást? És végül tudja miért? Igen. A cigányok miatt.

Valahogyan mi különböző fajtájú romákat ismerhetünk, mert a komlóiak kérem szépen borzasztóak. Őket tessék védeni és integrálni. Tessék megoldani a következő problémákat, vagy tessék nekem megmagyarázni, miért nem tehetnek arról az elviselhetetlen mértékű kulturális, anyagi, erkölcsi pusztításról, amit végigvittek az elmúlt évtizedekben. Mert tudja, ők már akkor sem dolgoztak, amikor Komló virágzó bányaváros volt. Ők akkor is csak tespedtek és segélyen éltek. Csak akkor még volt kinek eltartani őket. Mert bizony a dolgozók tartották el őket. Azért, mert a sok közüzemi tartozás miatt, a fizető polgárok terhei nőttek. Rájuk hárult a drágulás. Azóta is a téli 50-60 ezres fűtéscsekken ők fizetik be a sunnyogók, a cigányok költségeit. Vagy a vízdíjból. vagy akármiből.

A romák régen is, és most is csak szülik a semmibe a gyerekeket. Szeretetből? Ugyan már. Az a gyermekszeretet, hogy intézetbe adják, majd valamelyik rokon kiveszi? Az a gyermekszeretet, hogy 8 évesen már bűnöző? Hogy a fél életét börtönben fogja tölteni, a másik felét meg az utcán? Milyen anya az ilyen? Milyen család, aki szörnyet nevel a gyermekéből? Ezt nekem senki ne hívja gyermekszeretetnek. A gyermekszeretet az, amit ott a többi család csinál. Hátrahagyja a városát, a barátait, rokonait, hogy száz meg ezer kiló méterekre munkát vállaljon, azért az egy vagy két gyermekének az eltartásáért. Azokért a csemetékért, akikből később tisztes adófizető polgárt fog faragni. Ez a gyermekszeretet. Amikor felelősséggel, akaratból vállalunk gyermeket, vállalva annak mindennemű következményét, és az azzal járó kötelességet. Úgyhogy most had sértődjek meg én, hogy valaki azt meri gyermekszeretetnek nevezni. Azt hogy a gyermekei büdösek, koszosak, lopnak, csalnak, hazudnak. 10 éves korukig, mert utána rabolnak, verekszenek, és később még ennél is kegyetlenebb dolgokat művelnek. Kérem szépen a védő nénit, vállaljon ide 1 gyermeket, és engedje el a városba. Abba a városba, ahol mindenkinek személyes tapasztalata, vagy egy ismerőse által megélt tapasztalata van cigányok által elkövetett bántalmazásból, nemi erőszakból, rablásból, vagy lopásból. Ahol a saját szülőhelyén az ember, nem mer gyalog közlekedni.

Szóval, ha engem kérdeznek, nem sajnálkozom. És nem azért mert a gyufásdoboz, meg a hasáb jó játék, hanem azért mert a cigánygyerekek első játéka a fahusáng, meg a pillangókés, és máris lesz okostelefon meg aranyfux, vagy a lány füléből kiszakított fülbevaló. Nem sajnálkozom, mert a segély napján taxival megy haza a Tescóból a család. Telik nekik valamiből tetkókra, ékszerekre, cigarettára, kocsmázásra.

És, hogy a pénz miatt nem éri meg szülni? Na, ezt senki ne mondja. 3 gyermek, különélő szülők, intézetből cserélődő purdék, segély, ingyen étkezés, ingyen tankönyv (de minek?), ingyen orvosi ellátás, többszörös emelt családi pótlék, árvasági, és rögtön jó biznisz a putriba 9 havonta gyereket szülni.

Tehát elismerésem Védő néni, de néha nem ártana levenni a szemüveget. Azt, amivel ennyire szépnek látja a világot. Azt, ami így eltakarja ezt az országos problémát. Kellene meghallgatni átlagemberek, átlagvéleményét, és rájönni, mennyit szenvednek, mennyit nélkülöznek ők a cigányok miatt. Ha nem kellene eltartani a sok senkiházit, talán nem süllyedne a MAGYAR tovább a nyomorba. Talán mélyen a lelkében a magyar nem kívánná, hogy integrálás helyett valami egészen mást csináljanak velük. 

Ennyi voltam

xoxo

LadyD

Címkék: roma cigányok segély reakció komló integráció poronty semmirekellő purdé putri védőnéni

A bejegyzés trackback címe:

https://uppercaselife.blog.hu/api/trackback/id/tr165052703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása