Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rólam, amennyit elárulhatok

 2012.11.12. 11:32

Üdv neked, aki a nagybetűs Élet blogomat olvasod!

Őszintén remélem, hogy izgalmasnak és lebilincselőnek fogod találni a tartalmakat és a történeteket.  Leginkább a "mindennapi dolgok" "társadalmi kapcsolatok" kategóriába sorolhatom a blogomat, hiszen ez a témakör, ami mindig, minden körülmények között foglalkoztatja az átlagembereket. Ez a téma tud a legjobban megsiratni, megnevettetni mindenkit.Hiszen ez az életünk.

Magamról annyit, hogy a 20-as éveim közepén járok, régóta tartó kapcsolatban, és immáron boldog házasságban élek. Kevesen tudják rólam, hogy imádok írni, ezért nem is vállalom a valós kilétemet. Nick nevemmel egyik kedvenc könyvem főhősének karaktere mögé bújok, az ő élete, a róla szóló könyv inspirált leginkább írásra, blogolásra, történetek kitalálására és megalkotására. Szeretem a szenvedélyt és a humort, de leginkább szeretem a véleményemet kinyilvánítani, közzé tenni. Rendkívül borzasztónak találom, hogy mennyi naiv ember van a világon, hogy mennyi irányítható birka él közöttünk. Nem csípem sem a vallást, sem a c betűs etnikumot. Míg előzőt pénzlehúzásnak, jól felépített üzletnek, addig utóbbit elviselhetetlen társadalmi problémának tartom. Kérlek ennek szellemében olvasd tovább a blogomat, mert ezek a témák alapjául szolgálnak több bejegyzésemnek.

 

Jó szórakozást kívánok

Lady D

Címkék: blog élet bemutatkozás szerelem nagybetűs devonshire

A bejegyzés trackback címe:

https://uppercaselife.blog.hu/api/trackback/id/tr554903134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása